Blokpunten

Blokpunt

Van donderdag 4 januari tot en met donderdag 25 januari staat Teleblok opnieuw paraat om via chat blokkend Vlaanderen een hart onder de riem te steken.

Maar Teleblok zet ook in op het creëren van een goeie studieomgeving.  Daarom ondersteunen we in diverse studentensteden van Vlaanderen "blokpunten". Dit zijn gemakkelijk bereikbare, toegankelijke studeerlocaties die voorzien zijn van alle comfort die studenten nodig hebben om zich maximaal op hun studies te kunnen concentreren. Waar vind je deze blokpunten tijdens de wintermaanden:

OMKADERING
 
De juiste invulling van de momenten waarop studenten niet studeren is minstens even belangrijk als het studeren op zich.  Denk bijvoorbeeld maar aan het belang van sociale contacten en ontspanningsmomenten.  Daarom is er naast een geschikte locatie en fijne omkadering op sommige blokpunten ook gezorgd voor mogelijkheden om te ontspannen.  Zo staat er in een aantal blokpunten soms een vrijblijvende ontspanningsactiviteit op het programma.  Aan deze activiteiten kan iedereen deelnemen (ook studenten die niet op de locatie studeren) en zijn bovendien volledig gratis. 

Teleblok voorziet ook gezonde tussendoortjes en blokmateriaal waarvan studenten kosteloos gebruik kunnen maken.  Studenten die dit wensen, kunnen op de “blokpunten” ook samen gezond eten.  Teleblok voorziet daarvoor - in samenwerking met lokale partners - een gezonde én betaalbare lunch.

 
 
 
Voor meer info over dit initiatief: teleblok@cm.be of 02 246 48 15 (tijdens de kantooruren).
 

Facebook mobile

LIVE-Chat gesloten

 

De Teleblok-chat is in de blok- en examenperiode van mei/juni opnieuw dagelijks bereikbaar.

 

Heb je toch dringend nood aan een gesprek?  Klik hier